Историята се повтаря – първо като трагедия, после като фарс! –  Карл Маркс

Историята!

О, да, историята започва след първата световна война. В ония далечни години. Великобритания и Франция! О, как ненавиждат Германия, която винаги е пред тях. Винаги е първа цигулка в Европа. Англосаксонците може да имат колонии. Колкото си искат влияние сред получовеците от всякакъв вид, но в Европа не се котират. Франция и тя може да бъде номер едно, някъде в Алжир или бог знае къде, но не и в Европа. Има вражда с Великобритания, но повече ненавист таят към германците в по-новото време. САЩ! Не, те още не са в клуба на цивилизованите! 200 години история стигат за станат икономика, но култура – не!

Фактите са страшни! Започва една смразяваща кръвта картина. Мирни Договори и смазване на Германия след войната. Мизерия и смърт за победените, за … за величието на победилите. Погром на финансовата система от световните финансисти, репарации, санкции и какви ли още не политики за да се гарантира смазването на Германия и никога да не стане сила. Ето тогава започва втората световна война, но за Германия! И тя не е срещу СССР, а е Великобритания, Франция и САЩ срещу Германия!

По новата терминология, войната би се наричала хибридна. В Германия е мизерия и смърт. Санкции от страна на САЩ за да принудят Германия да плати непосилните и несправедливи репарации. И всичко това е привидно законно, привидно точно и цивилизовано. Не! Това е политкоректно спрямо наблюдателите сателити, на троицата, но не е човешки. Казано осъвременено – искат да унищожат дори и физически германците хуманно, като „щастливите“ кокошки.

Но, не би!

От 1933 година до 1939 година Германия е първа. Няма нещо – може би само финансовите институции и политиката, финансите в количествени измерения, политиката, като традиция – в което Германия да не е начело! Наука, техника, спорт, жизнено равнище. Нямат равни! По темп на развитие ги бие само СССР в този момент, но няма място за сравнение! Мащаба и задачите в двете страни са много, и различни.

Но, да продължим! Няма да се спирам на нищо друго като фактор, освен на германците! Ето я първопричината за успеха! Германците!

Те познават англосаксонците – Великобритания, техните братовчеди или по-точно – създания англосаксонскоеврейските САЩ и французите – които далеч не са фактор като останалите две, но им пречат към момента.

Та ако вземем политиката от Британците, те нямат друго. Силно казано е, но е същественото, което държи останалите звена при тях. Ако вземем парите на евреите, те нямат друго! За тях това обаче не е пресилено. Те не са имали държава /както и циганите/ и никога е нямало да имат, ако не е политиката на Великобритания в един важен момент и на англосаксонскоеврейските САЩ като за начало. И хибрида САЩ в който има повече еврейско – пари, и по-малко англосаксонско – политика. Те са по-директни и безскрупулни в политиката, за разлика от британците. Все пак по произход са изхвърлените от империята криминални типове и авантюристи в брак с леки жени и авантюристки. Това за 200 години няма как да им докара „класа“ все пак /сметнете колко поколения прави/. Като осъвременен пример за по-младите читатели това са новобогаташите ни.     

И така! Това не е втората световна война. Това е създаването на Третия Райх.

За жалост германците не разбират от политика и финанси. Може и да нямат нищо против руснаците, но мразят комунистите. По стечение на обстоятелствата евреи в Германия са комунистически лидери, които във Ваймарската република пречат на Хитлер да дойде на власт. Ръководството на СССР са над 90% евреи и те провеждат интернационална политика, която в един момент се сблъсква с интересите на Хитлер.

Как тогава им се получава всичко?

С помощта на Великобритания и САЩ, на тънките политически ходове и блестящото еврейско, злато започва най-голямата война – нападението на Германия над СССР. Ето това е втората световна война. За СССР /Русия, респективно руснаците/ да и удобно за САЩ, Великобритания и сателитите им.

Защо се получава така! Не е трудно да се разбере! Трябва обаче да се съсредоточите и да разгледате действията на всички участващи страни строго хронологично до момента на нападението на Германия над СССР.

Първо санкции над Ваймарска Германия. Смърт и мизерия в страната! В един момент обаче Великобритания и САЩ започват инвестиции в Германия /1924-1929/, които достигат до 21 млрд  и германците стабилизират социалния живот в страната преди голямата криза. След като става голямата криза в САЩ, съответно и във Великобритания спират инвестициите.

В Германия кризата също започва, но идвайки на власт Хитлер, освен икономическата си политика, която е в разрез с тази на останалия свят, но активно подпомагана тя минава на пълното си милитаризиране. САЩ и Великобритания се правят, че изобщо не забелязват това защото е тяхната скрита цел – война от която да спечелят, но да не водят. Хитлер прави и силен ход със социалните придобивки на германските трудещи се. Нещо невиждано до сега в капитализма. Така печели благоразположението и вярата на населението. В резултат в другите страни е криза, а Германия цъфти с ръст над 8%. Повярвал в мощта си – собствената и на държавата – Хитлер започва да прекроява Европа, без да предполага, че това става под невидимото водене към целта – голяма война – от САЩ и Великобритания.

Това е трагедията на Германия. Трагедията на Европа, която всъщност е Германия. Останалото е несъществено.

Това беше трагедията на Европа! дошла от политиката на англосаксонците и братовчеди САЩ.

Отново Германия е смазана. Осъдена, разкъсана, ограбена и унизена. Германеца трябва да бъде наказан жестоко!

Нищо обаче неможе да спре духа на германеца! Дори незаслуженото обвинение – холокоста! Дори закона – ако изречеш нещо срещу холокоста си осъден. Само няма още закон, ако си помислиш лошо за холокоста да бъдеш осъден!

Не става! Германия е на върха! Made in Germany! – И забравяш за всичко останало. Единствената причина за това са … само германците!

Идва ред на фарса!

И се ражда Европейския съюз! И расте, расте …

Бавно и полека той с помощта на САЩ и Великобритания достига до рамките на Третия Райх, че и оттатък. Но както се оказва на практика пак в това подобие на съюз Германия е над всички! Нещо като Европейски Германски съюз.

Започва тънка политика. Много тънка от тандема Великобритания – САЩ. Има и много финанси. И евреи  разни …

Но за да стане играта е необходимо още какво? Да я има Великобритания, преди да се унищожи Германия! Как?

BREXIT! – Гениално? Гениално, но почти.

Но това не стига!

Има ли германец има проблем! Да проблем за евреи, цигани, повредени, престъпници и получовеци разни, включително британски и американски.

И започва поредната американска пролет! Пролет в Германия! Иначе казано подмяна на населението на Европа, на Европейския Германски съюз, който не е точно съюз, но мноого го наподобява.

Остава само да го напълнят с получовеци и да потегля към Москва!

И!

Историята ни учи, че нищо не научаваме от историята. —  Хегел

Следва:

За Родину! За Путина! До  деня на Америка!   Maybe!

Ето и историята в картинки! Открийте разликите!

image

Ето от днес Великобритания, НЕ е член на ЕС. Започна се по сценария!

Чети историята, и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш. — Паисий Хилендарски

Да! Чети историята, и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш … и не само! – Бих добавил аз.

Българите не са от непълноценните или получовеците! Но и те като германците не разбират от политика. Политиците им ако четат книга е само преди заспиване. От финанси разбират само колкото да откраднат. Как да знаят, че в НАТО ги вкара незаконно не човек, не българин. Как да разберат, че в Европейския Германски съюз, който не е точно съюз, влезнаха излъгани.

Как да знаят? О, много добре знаят, но не те, а политиците им. А политиците не искат и да чуят заслепени от власт и пари.

Дали разбират? Те разбират само от тояга. От нищо друго!

А историята? Ами тя се повтаря! Пак ще сме на губещата страна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.