Прогноза за времето на Територията

„СтроЙте смело и безотговорно, накрая бояджията ще оправи всичко!“ – бай Иван бояджията

Времето е приятно слънчево. По върховете е обичайно необичайно!
Духа много приятен вятър, та ти иде да хвръкнеш – казва президента. Сега, какво има предвид хвърчене не става много ясно. Ако иска да хвърчи на Ф-16 Blok70 е вятър работа. Я фръкне докато е президент, я не. Ей богу, не ме интересува щото цялата бригада гласувахме за него, пък като го избрахме той рече, че бил НАТОвски генерал. Ние признаваме само българските генерали!


Ако пък има намерение да фръкне с помощта на главния прокурор Гешефтаров, по подобие на колегата си Тръмп, малко ми се вижда несигурно. Щото тия от прокуратурата не се научиха да подслушват още от първиьо мандат на Първия Партиен и Държавен Ръководител, да се свети името му, генерал, доктор, вожд и велик строител Бойко Борисов.


Сега смятам, че разбрахте какво е времето за летене. И последно, както казва игумена на един манастир „ важното е да летиш по вятъра, щото ей на в мъглата и Брайънт литна ама …“


Това на единия връх.


На другия връх вятър ги вее на бял кон!


Попитахме един с топки, е само една ама златна: Как е управлението на Територията? И: „Който го може, го може! – каза д-р Хр. Стоичков, на въпрос на бригадата относно управлението на Първия Партиен и Държавен Ръководител, да се свети името му, генерал, доктор, вожд и велик строител Бойко Борисов. На другия въпрос за изкарване на цял мандат се чуваше само „… мамата, традиция … мамата …“. Преведено от каталунски на български е горе долу така: „Мъжко момче е колегата /и той е д-р/. Де що има избори все печели. За мандати не говорим щото му е лоша системата. И тоя няма да го изкара. Бърка много с мат‘риала – туря разни от масовия футбол, а останалите само ги поразмества. Големи дупки отваря така в защитата. Не става така тя. Ей на и аз с такъв мат‘риал само четвърти станах, а в Барцелоната си е друго нещо. То купи, то топки.


В Народното събрание е тихо, топло и приятно времето. Климатичната инсталация работи на 6+, ароматизира въздуха щото идва лоша миризма откъде Перник.


„Тия нямали вода да пият! Ми да пият бира бе! Пък за къпането, ей на, наскоро валя. Какво се оплакват! …“ – Не се разбира на кой е гласа от СРС-то, щото апаратурата е стара безаналогова, а новата щели да пратят от САЩ, ама на куково лято.


Депутатите са доста изморени от търкането на билетчета от лотарията на Васил Бежков. След като видяха, че няма никакъв Джак Пота – не го намери и полицията и прокуратурата – се реши, само територията да организира лотарии. За сега!


Поради липса на валежи от парични потоци – свършиа кокошките, свършия прасетата – депутатите се насочват към еврото. Очаква се да могат да му слагат КУРс /с-то е за благозвучие и множествено число едновременно/, какъвто си поискат и … като начало се получава:

Идеално време за почивка

Големи бонуси

Добро разпределение на обръчите, кръговете, сферите и други разни обекти

Няма недоволни.

Всички се молят и ще искат да остане такова времето през целия мандат, но щели да празнуват по групи. Кой където иска. Няма желаещи за Китай по няколко причини!


В другите части на страната е едно такова време като предните години през месец май. На едни места топло, на други хладно. На един му духа, на друг не му духат. Изобщо от всичко по малко. По много има по-рядко.


Толкова за времето! Сега се обръщаме към специалиста по всички въпроси по програмата на новото/старо правителство Калинко Герберов Патриотаров.


Какви са приоритетите и как ще продължават да се изпълняват?


На първо място сме загрижени за здравето на населението и смятаме да се заемем със здравеопазването. Ще купуваме предимно БЪЛГАРСКИ лекарства, но от ТУРЦИЯ, щото са по-евтини отколкото на Територията.


На второ място променяме името на Общинското предприятие за траурни обреди. Вече се нарича: „Довършителни дейности по клинични пътеки“. Така смятаме освен проблема със здравето да се реши и демографския проблем.


На трето място е въпроса с ликвидиране на престъпността. Току зафанахме работа и вече имаме успех! Патрул на Първо районно откри в подлеза пред бившия хотел „Плиска“ престъпна група продаваща фалшиви дипломи. Както сподели пред нас доц. д-р на ик. науки гл. сержант Петров, за съжаление, групата успя да избяга, но усилено ги преследват.


На всички говорещи, че не се занимаваме с бедността, трябва да отбележа, че я изучаваме обстойно и научно. Вече дефинирахме първи клас бедност. Това е – бедния има смартфон и лаптоп, с които може да влезе онлайн в банковата си сметка и да види, че няма пари. Очакваме до края на мандата – дай боже цял – да изучим изцяло този феномен в Територията, наречен бедност и през следващия да решим го решим изцяло. Повтарям и подчертавам изцяло! Въпроса е напълно решен вече във всички партийни групи, обръчи, кръгове, сфери и други черни, сиви, светлосиви форми на икономически инициативи. Доказано е! Нямаме бедност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.